Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta, leveleire szedve, vastag erek kivágva és darabolva
- 2 fej vöröshagyma
- 1 csomag (300 gramm) TOFU
- 1 csapott tk. majoranna
- 1 tk. borsikafű
- 2 tk. piros paprika
- 1 tk. kömény mag
- néhány gerezd apróra vágott fokhagyma
- olaj
- só, bors
- kevés víz
Kis forró olajon megfuttatjuk a köménymagot, rádobjuk a vöröshagymát, pár keverés után jöhet a TOFU és a kelkáposzta is. Fűszerezzük, kis vízzel felöntjük, fedő alatt 10 perc alatt puhára párolódik. A fokhagymát csak akkor rakjuk bele, ha teljesen megfőtt a ragunk, így intenzív lesz az íze.
Bármilyen körettel, de kenyérrel is finom ebéd. Ehetünk hozzá salátát is!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése